Hoe giftig is de oosterweel grond? Wij vroegen het aan “De Kat” aka Thomas Goorden

De grond waar men de Oosterweeltunnel wil graven zit barstensvol “PFOS”, een toxisch, bio-accumulatief en persistent chemisch goedje. Dat zijn dure woorden om te zeggen dat het niet vanzelf weggaat, zelfs niet na decennia, opgeslagen wordt in je lichaam en dat van dieren en daar allerlei problemen veroorzaakt. Ballen die verschrompelen, verzwakt immuunsysteem (meer kans op infecties, slechtere reactie op vaccinatie, zwaardere COVID symptomen), verlaagde geboortegewichten, verhoogde LDL cholesterol, problemen in de lever, … Dat zijn de effecten zoals het Europees voedselagentschap ze beschrijft.

Wat is er juist aan de hand. De Brabantse Radio en kleurenTelevisie sprak met een soort van Regionaal vertegenwoordiger van Brabantse belangen in het federaal parlement, auteur, activist, federaal burgerlobbyist , milieuactivist Thomas Goorden…

Hou u vast, dit is een horrorverhaal….


2 Replies to “Hoe giftig is de oosterweel grond? Wij vroegen het aan “De Kat” aka Thomas Goorden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *