PFOS/PFAS/FBSA het 3M horrorverhaal in Antwerpen

“de kat is kwaad” olieverf op doek (24×30 cm) (Nieuw Brabantse Kunst)

Op 11 mei brachten we met de podcast van de Brabantse Radio en kleurenTelevisie mee als één van de eersten het pfos/pfas/fbsa 3M schandaal naar boven. De Vlaamse partijen lagen nog rustig te slapen toen wij de man die aan de basis van het losbreken van het schandaal in onze podcast te gast hadden.

Het gevolg daarvan was ook  navenant. Zeer snel daarna brak het schandaal los. We schreven toen dat het schandaal een horrorverhaal is en dat was niet gelogen.

In Hollywood is een sequeel meestal een flauw afkooksel van het origineel. Gelukkig is de Brabantse Radio en kleurenTelevisie geen onderdeel van Hollywood.

We zijn nu enkele maanden verder, de zomer of wat daar dit jaar voor moet doorgaan kabbelt verder en wij dachten dat het tijd was om Thomas Goorden nog een eens uit te nodigen om te horen hoe dit verhaal verder geëvolueerd is. Wat weten we ondertussen, wat is er allemaal gebeurd de voorbije maanden en wat gaat er nog gebeuren.

Wij vroegen het weer aan Thomas Goorden, aka “de kat”… En helaas het is nog steeds een horrorverhaal, sterker nog het is eigenlijk nog een pak erger…

Wie de eerste aflevering nog niet beluisterde die kan je gewoon hier vinden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *