De Bende van Nijvel

“Aandacht luisteraars! Ben je geïnteresseerd in de Bende van Nijvel of les Tueurs fous du Brabant en alles wat daarbij komt kijken? Dan is deze week’s aflevering van de Brabantse Radio en Kleurentelevisie Podcast iets voor jou! Onze gast Ben, de initiatiefnemer van de website bendevannijvel.com, neemt ons mee op reis door de gebeurtenissen van deze beruchte bende en de nog steeds actieve onderzoeken naar wie hierachter zit.

In deze aflevering bespreken we de verschillende pistes en theorieën die er zijn over de Bende van Nijvel en hoe Ben zijn website heeft opgebouwd als een centrale hub voor informatie en onderzoek over deze zaak. Ben zal ook dieper ingaan op zijn persoonlijke ervaringen en inzichten tijdens het onderzoeken van de Bende van Nijvel.

Maak je klaar voor een fascinerende reis door de geschiedenis van de Bende van Nijvel, en mis deze aflevering niet! Beluister deze week’s aflevering van de Brabantse Radio en Kleurentelevisie Podcast en ontdek het zelf.”


One Reply to “De Bende van Nijvel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *