Brabantse liederen en meer met Marc Gaij

Duik mee in de betoverende wereld van Brabantse liederen en kunst met de nieuwste aflevering van de podcast van de BRT.

Deze week hebben we een bijzondere gast: niemand minder dan de getalenteerde Marc Gaij! Samen nemen we je mee op een muzikale reis door de Brabantse tradities, met de onmisbare klanken van ‘Hertog Jan’ en het aanstekelijke ‘harba lori fa’. Ontdek de verhalen achter deze tijdloze liederen en laat je meeslepen door de warme klanken van het Brabantse land.

Maar dat is nog niet alles! Marc Gaij is niet alleen een meester in het brengen van prachtige muziek, maar ook een veelzijdig kunstenaar. In deze aflevering onthult hij zijn passie voor diverse kunstvormen, van schilderkunst tot poëzie. Leer de mens achter de artiest kennen en ontdek de inspiratiebronnen die zijn creativiteit voeden.

Wat Kunst voor de Wereld Betekent: We gaan dieper in op de vraag of kunst de wereld kan redden. Marc deelt zijn inzichten en reflecties over de impact van kunst op de maatschappij en of het de kracht heeft om verandering teweeg te brengen. Een boeiend gesprek vol verrassende wendingen en diepgaande gedachten!

Dinsdagclub en Meer: Natuurlijk nemen we ook de tijd om stil te staan bij de “Dinsdagclub“. Wat houdt deze club in? Welke avonturen beleven ze? Marc Gaij deelt exclusieve verhalen en anekdotes over zijn betrokkenheid bij deze bijzondere groep en hoe zij een bron van inspiratie vormen.

Mis deze aflevering niet en tune in voor een boeiende, kunstzinnige en muzikale reis met Marc Gaij!

⁠www.flavirama.be⁠

⁠www.emballagekado.be⁠

⁠https://www.youtube.com/@swoideserrist⁠

⁠https://www.youtube.com/@kelkenbloed⁠

⁠https://www.youtube.com/@lenasoloofficieel⁠

⁠https://www.youtube.com/watch?v=4S2EvOS4TQU

Vanaf nu kan y de Brabantse Radio en kleurentelevisie ook steunen en de BRT uitdragen door middel van een heus t-shirt van de BRT!!!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *