Een avond met Jeroen Olyslaegers

“Beer” olieverf op doek. NBK-Nieuw Brabantse Kunst

Een  boeiend gesprek tussen de schijnhertog van Brabant Christoph de Kaele,  de Brabantse minister van cultuur en gevelkerstmanbestrijding Tristan de  Vocaele en Brabantse topauteur van oa Wil en Wildevrouw, de method writer: Jeroen  Olyslaegers.
Een gesprek over Wildevrouw, Brabant, Antwerpen, vrijheid, corona, persoonlijke ontwikkeling, verbazend genoeg ook over beuling met of zonder velleke, nieuw Brabantse keto en de ultieme vraag beschouwt Jeroen zichzelf als een Brabander.. Een gesprek over hoe het heden een echo heeft in het verleden en omgekeerd.
#Brabant #JeroenOlyslaegers #Antwerpen #wildevrouw

https://www.instagram.com/p/CLRspL0h4A-/?utm_source=ig_web_copy_link


One Reply to “Een avond met Jeroen Olyslaegers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *