Welcome to the rebellion met Michael Van Peel

Michael Van Peel had tien jaar lang een eindejaarconference, nam een sabbatjaar en was in maart 2020 klaar voor het begin van een nieuwe show. Helaas had corona een gelijkaardig idee en ging corona eerder dan Michael in première.

Nu is hij echter terug met een meerjarenconference. Vol tragikomische grappen over de staat van de planeet, over het toenemende  verzet en duikt hij dieper de tijdgeest in. Uiteraard  kunnen wij met ons verzet tegen het Vlaams gewest natuurlijk niet ontbreken….

Met Michael Van Peel praten we over de speeltijd die voorbij is, de oefening die we moeten maken, het eenvoudig houden van de dingen speciaal voor de Vlaamse graaf Jan Jambon.

Over de ploeg van 11 miljoen, de nostalgie van de plezante lockdown. Over de noodzaak van “duidelijk” verzet. Over het belang van Merksem. Over clowns to the left of me and jokers to the right of me. Over opinies, emoties en de relatie met feiten. Over een bende prutsers bij elkaar.

Met hem gaan we naar de Brabant side of the Farce. Een kant van meatballs with cherry sauce and zuur bier. Een bourgondische kant van beulingen met appelmoes en de Oostenrijkse bier connectie. Kortom een aflevering waar curryworsten thuis zijn.

40 minuten heerlijke chaotische onzin of zit er toch wat diepgang in.

The farce will be with you….Allways! Welcome to the Rebellion


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *