Marco Pogo en de Bierpartei

Met de podcast van de Brabantse Radio en kleurenTelevisie gaan we de internationale tour op. We zijn dan ook uitermate blij met onze gast in de podcast. Uit Oostenrijk de zanger van de geweldige punkgroep TURBOBIER, de frontman van de Oostenrijkse Bierpartei, de auteur en de biersteker van het gelijknamige en eveneens geweldige Turbobier, Marco Pogo.

Met Marco hebben we het over de opkomst van de Bierpartei, over het belang van humor in de politiek, over zijn muziek. Over zijn eventuele gooi naar het Oostenrijkse presidentschap. Over zijn vaccinatiecampagne die hij organiseerde want Marco is ook na al zijn andere activiteiten afgestudeerd als dokter. Maar natuurlijk hebben we het ook over de belangrijke dingen zoals een bierfontein, over het belang van diplomatieke bieruitwisseling tussen Brabant en Oostenrijk en wanneer hij eindelijk met zijn band in Brabant komt spelen en nog belangrijker de Brabantse bieren proeven.

Dus trek een goed Brabantse biertje open, leun achterover en geniet van de aflevering.

PS de introductie is in het gewoonlijk Brabantse dialect maar vermits Marco nog geen Brabants kan gaan we daarna verder in een soort van Brabants-Duits-Engels gebrabbel. 

wil je Turbobier eens proeven, bestel het in zijn

https://turboshop.shop/

of wil je weten hoe Turbobier klinkt, hieronder kan je hun laatste live album vinden?

Intro music King of Simmering, Turbobier


One Reply to “Marco Pogo en de Bierpartei”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *