Extra Extra Extra

Aan de vooravond van het derde seizoen van de podcast van de Brabantse Radio en kleurentelevisie een kleine extra aflevering over een aantal van de geweldige dingen die bij de start van seizoen drie op de plank liggen.

Zo speelt op 15 oktober Don Vitalski in de studio van de B-R-T zijn show “Gewoon blijven ademen” De tickets kosten 15 euro echter de plaatsen zijn beperkt dus aarzel niet en koop snel uw ticket voor het evenement uitverkocht is. Het belooft een geweldige show te worden en de opbrengst van de tickets gaan naar de kosten van de B-R-T dus dan steunt u ook nog eens uw favoriete podcast.

tickets voor die show kan u hier vinden: https://nieuwbrabantsekunst.be/product/15-oktober-gewoon-blijven-ademen/

Op 23 oktober gaat de NBB in gesprek met historici. De Nieuw-Brabantse Belangen (NBB) werd opgericht in 2019 en verzet zich tegen de vervlaamsing en voor de onafhankelijkheid van Brabant. Ze ijveren voor de hereniging van Noord- Vlaams- en Waals-Brabant. Hun ideologische visie is radicaal tegengesteld aan die van het Vlaams-nationalisme: ze bepleiten de historisch multiculturele, meertalige, pluralistische en transnationale samenleving die Brabant altijd is geweest.

Ze gaan daarover in gesprek met historici Vincent Scheltiens Ortigosa en Jan Dumolyn in het “Groot ongelijk” te Leuven

https://www.facebook.com/events/539995070949999

https://hetgrootongelijk.be


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *