In de kronkels van mijn geest, met Guido Belcanto

Voor deze aflevering van de podcast van de BRT, de Brabantse Radio en kleurenTelevisie gingen de schijnhertog van Brabant Christoph de Kaele en de Brabantse minister van Cultuur en gevelkerstmanbestrijding Tristan de Vocaele op bezoek in de kronkels van de geest van Guido Belcanto.

Toen ze een jaar en enkele maanden geleden de podcast in volle corona lockdown begonnen hadden ze nooit durven dromen om in de living van de schijnhertog zijn favoriete troubadour deze aflevering met Guido Belcanto te kunnen opnemen.

Een gemoedelijk warm gesprek over het zijn, de muziek, de kunst en de moeilijkheden voor de singer-songwriter. Een gesprek waarin we afdalen of moeten we eerder opstijgen zeggen in de geest van een mooie mens. Waarbij we stilstaan bij vaak over het hoofd geziene dingen als troost, humor, de roeping van de kunsten, het transnationale en nog vele vele andere zaken.

Duik dus maar mee snel in de kronkels van de geest van Guido Belcanto en onze twee gevleugelde verslaggevers die na de lange periode van gedwongen opnames via videocalls door corona maar al te blij waren om nog eens met hun gast rond dezelfde tafel te kunnen zitten.

Want niet enkel een zanger, maar ook een podcast moet trachten de pijn te verzachten…

Wil je ook helpen om de pijn te verzachten deel dan gerust deze aflevering

Je kan de aflevering ook beluisteren via anchor.fm, google podcast


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *