Loopgravenonderbreking met Sarah Wagemans

We hadden de eer en het genoegen om een poëzie debutant in onze podcast als gast te hebben.Het resultaat is een aangenaam, gezellig en lekker chaotisch gesprek met Sarah Wagemans die onlangs haar eerste poëziebundel, Loopgravenonderbreking, uitbracht.

Een bij wijlen schoon gesprek waar we balanceren tussen lachen en ook heel serieus over allerlei dingen en de toestand van de wereld babbelen. Over de macht van de docent, het verliezen van uzelf en hoe je in al je superioriteit iets in je gezicht geworpen kan krijgen van je studenten dat je terug met beide voeten op de grond zet.

Over dwangmatig schrijfgedrag, de stand van de wereld, iets met plastrons en de eeuwige vraag: is wat ik doe wel goed genoeg?

En dan komt u ook te weten dat u zomaar een gesigneerd exemplaar van haar dichtbundel Loopgravenonderbreking kan winnen. Zomaar. Jaja!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *