Stef & De Tong en het perfecte frietje

Bij de start van het tweede seizoen hebben we Steven Boers te gast. Wie zegt u? Misschien zegt Stef & De Tong u wel meer? Nee? Toch wel, u kent hem zeker. Steven was immers de voorbije 20 jaar beter gekend als Stef Bef de zanger van katastroof

In deze aflevering kijken we wat de artistieke duizendpoot allemaal doet. Over diamanten, Spart, kunst, Brabantse dialecten,  trilogieën en wat heeft dat allemaal te maken met en vooral wat is het perfecte frietje?

Met de Brabantse Radio en kleurenTelevisie krijgen we ook de primeur van een nieuwe song. “Dat het liefde is” vers van de pers en u hoort het voor het eerst bij ons.


2 Replies to “Stef & De Tong en het perfecte frietje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *